Altıntaş KVKK Danışmanlık
ÇEREZ VE GİZLİLİK POLİTİKASI

GİZLİLİK POLİTİKASI


GİZLİLİK


Altıntaş KVKK Danışmanlık olarak, iş bu internet sitesindeki formlar aracılığıyla paylaşılan Kişisel Bilgiler’i üçüncü kişilere satmayacağını, kiralamayacağını veya hiçbir şekilde hukuka aykırı olarak işlenme amacı dışında işlemeyeceğini ve aktarmayacağını kabul, beyan ve taahhüt ederiz.


Altıntaş KVKK Danışmanlık olarak, internet sitesi ziyaretçileri ve bülten aboneleri basılı yayınlar/yazışmalarımızı göndermek, elektronik posta ile E-Bültenler göndermek, internet sitemizin ve bültenlerimizin geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve yazılım kaynaklı hataların giderilmesi gibi amaçlarla işlenebilmektedir. 


Danışmanlığımız işlediği kişisel bilgilere, SGK, mevzuat hükümlerinin izin verdiği/yetkili kıldığı kurum veya kuruluşlar, kamu tüzel kişileri ve onlara bağlı yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile sendikalar, özel sağlık sigortası kuruluşları ile avukatlarımız, bağlı ortaklıklarımız ve/veya doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz; Danışmanlık faaliyetlerimizi yürütmek üzere sözleşmesel olarak hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, her türlü kişisel verilerinizin muhafazası, yetkisiz erişimlerin önlenmesi ve hukuka aykırı olarak işlenmelerini önlemek gibi veri güvenliği tedbirlerinin alınmasında bizimle birlikte sorumlu olan yurtiçi/yurtdışı kuruluşlar ve diğer üçüncü kişiler erişebilecektir. Danışmanlığımız kişisel bilgileri açıklamadan, bu bilgilerden elde edilebilecek istatistiksel verileri internet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi kullanımı hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanabilecektir. Elde edilen bu tür istatistiksel veriler üzerindeki her türlü haklar Altıntaş KVKK Danışmanlık’a aittir. 


Danışmanlığı internet sitesindeki bağlantılar aracılığıyla kullanıcıların ulaşacağı üçüncü kişilere ait internet sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında garanti vermemektedir. Bu nedenle kişisel bilgilerinizi vermeden önce, ziyaret edeceğiniz internet sitelerinin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.


VERİ GÜVENLİĞİNE İLİŞKİN ÖNLEM VE TAAHHÜTLER 


Danışmanlığımız kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini, kişisel verilerine hukuka aykırı olarak erişilmemesini ve kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı taahhüt eder. Danışmanlığımız elde ettiği kişisel verileri işbu Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında İnternet Sitesi Aydınlatma Metni Ve Gizlilik Politikası ile ilgili yasal mevzuata aykırı olarak başkasına açıklamayacak ve işleme amacı dışında kullanmayacaktır.


ÇEREZ POLİTİKASI


Altıntaş KVKK Danışmanlık olarak, siz internet sitesi ziyaretçilerimize ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili yönetmeliklerde bulunan düzenlemelere uygun olarak işlenmesi ve korunması için azami hassasiyet göstermekteyiz.
Kişisel Verilerin Korunması Kanunundan doğan aydınlatma yükümlülüğü kapsamında işbu Çerez Politikamız ile danışmanlığımız tarafından kullanılan çerezler ve işlenen kişisel verileriniz hakkında siz ziyaretçilerimizi bilgilendirmek isteriz. 


Danışmanlığımıza ait www.altintaskvkk.com internet sitesi kullanımınızı en verimli hale getirebilmek ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek adına bir takım çerezler kullanmaktayız. Söz konusu çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna yerleştirilen ve bilgi depolamak için kullanılan küçük veri dosyalarıdır. İnternet sitemizi ziyaret etmenizle elde edilen çerezler cihazınızda ziyaretinize ilişkin bilgilerin saklanmasını ve bu bilgilerin bir sonraki ziyaretlerinizde kullanılmasını sağlamaktadır.


Çerezler aracılığı ile kişisel verileriniz işlenmez ve bireysel kullanıcıların kimliklerinin tespit edilmesi için kullanılamaz. Çerezler genellikle benzersiz ve anonim bir tanımlayıcıya sahip olup rastgele oluşturulur. İnternet sitemiz tarafından oluşturulan çerezler internet sitemize erişim için kullandığınız tarayıcı tarafından cihazınızda saklanmaktadır. İnternet sitemiz tarafından bu çerezlere aynı tarayıcıyı kullandığınız ve çerezleri silmediğiniz takdirde uzaktan erişim mümkündür.
İnternet sitemiz haricinde üçüncü kişiler de, kendi sitelerinde ve/veya uygulamalarında www.altintaskvkk.com internet sitesi ile ilişkili olarak çerezler kullanabilir.


ÇEREZ TÜRLERİ

UYGULAMA VE İNTERNET SİTEMİZDE KULLANILAN ÇEREZLER


Analitik Çerezler: İnternet sitesi ziyaretçilerimizin kullanım alışkanlıklarını analiz etmek ve internet sitesi istatistiklerini belirlemek için kullanılan çerezlerdir. (Sitemizin kaç kere açıldığı, hangi saat aralığında kullanıldığı, site içerisinde en çok kullanılan bölümlerin neler olduğu gibi)


Teknik Çerezler: İnternet sitemizin düzgün çalışmasının takibi amacıyla kullanılan çerezlerdir.


Kişiselleştirme Çerezleri: İnternet sitesi ziyaretçilerimizin davranış ve tercihlerine göre kişiselleştirilmiş içerik ve deneyim sunmak amacıyla kullanılan çerezlerdir.


ÇEREZLERİN YÖNETİLMESİ


Genellikle internet tarayıcıları ziyaret ettiğiniz sitelerin çerezlerini otomatik olarak kabul etmektedir. Çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerin değiştirmek ya da çerezleri engellemek veya kaydedilmiş çerezleri silmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz yeterli olacaktır. İnternet sitemizin kullanımı için çerez kullanımı zorunlu olmamakla beraber tarayıcınızı çerez kullanımına kapatmanız halinde kullanıcı deneyiminizin kalitesi düşebilir ve internet sitemize erişim sağlamanız ya da çeşitli işlevlerinden yararlanmanız engellenebilir. İnternet sitemizin bazı özellikleri ve hizmetlerinin düzgün çalışması için çerezlere izin vermenizi tavsiye ederiz.


ÇEREZLERİ KAPATMAK İÇİN;


Chrome:  
⦁    Bilgisayarınızda Chrome'u açın.                
⦁    Sağ üstte Diğer     Ayarlar'ı tıklayın.
⦁    Altta Gelişmiş'i tıklayın.
⦁    "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında Site ayarları'nı tıklayın.
⦁    Çerezler   Tüm çerezleri ve site verilerini göster   Tümünü kaldır'ı tıklayın.
⦁    Tümünü temizle'yi tıklayarak onaylayın.


Internet Explorer:  
⦁    Araçlar menüsünü tıklayın. Menüyü göremiyorsanız menülerin gösterilmesi için klavyenizde Alt düğmesine basın.
⦁    Çerezleri sil düğmesini tıklayın.
⦁    Onay penceresinde Evet düğmesini tıklayın.
⦁    Kapat düğmesini tıklayın


Firefox :  
⦁    Menü düğmesine   tıklayın ve Seçenekler'i seçin.
⦁    Gizlilik ve Güvenlik panelini seçin.
⦁    Çerezler ve site verileri bölümünde, Verileri temizle düğmesine tıklayın.
⦁    Çerezler ve site verileri kutucuğundan onay işaretini kaldırın.
⦁   Önbelleğe alınmış web içeriği kutucuğu işaretlenmiş olarak Temizle düğmesine tıklayın.


Farklı tarayıcı kullanmaktaysanız, çerez yönetimi için tarayıcınızın ayarlar sekmesini veya yardım merkezini ziyaret edebilirsiniz.